Genamics JournalSeek
Institute for Information Resources

Rreth Nesh

LCPJ filloi si revistë në vitin 2008 dhe shpejt u zgjerua edhe si botues ne vitin 2009 me emërtim LCPJ Publishing. Ndonëse relativisht të rinj, cilësia e standartit të lartë e revistës dhe shërbimi i botuesit janë shumë zemërdhënës për përparim të vazhdueshem.
 

LCPJ Publishing garanton publikimin e librave, revistave, etj. të cilësisë së lartë. Një shembull i mirë janë botimet e deritanishme të revistës LCPJ. Besojini shërbimit tonë për publikimin e zhanerave të ndryshëm letrarë.
 
Revista LCPJ (Linuistic and Communicative Performance Journal - Print ISSN 2073-5138; Online ISSN 2077-0812) është e para revistë shkencore në Shqipëri me Numrin Serial të Stanadartit Ndërkombëtar (ISSN) në variantin e shtypit dhe të internetit, të rregjistruar në Francë, të cilat mund të gjinden me kërkesë tek:http://www.issn.org/services/online-services/access-to-the-issn-issn-l-table/. LCPJ - ja gjashtëmuje lexohet nga një audiencë ndërkombëtare elitare e akademikëve, biznesistëve, politikanëve, mësuesëve të gjuhëve dhe të tjerë që janë rë interesuar për një performancë gjuhësore e komunikuese cilësore dhe të shëndetshme . Ajo mirëpret artikuj që janë në përputhje me politikën e revistës të shprehur ne seksionin “Dërgesat”.
 

Revista LCPJ (Linguistic and Communicative Performance Journal) ka marrë Faktorin e Impaktit (Ndikimit) Global nga Instituti GIF me 24 Dhjetor 2013, i cili mund të shikohet tek http://globalimpactfactor.com/journals-list/?snap=L

Revista LCPJ (Linguistic and Communicative Performance Journal) është përfshirë në sistemin e të dhënave në Genamics JournalSeek që nga data 20 Prill 2013. Ajo është kategorizuar në tri fushat e saj kryesore:

 1. Gjuhësi – Gjuhësi e Zbatuar

 2. Arsim – Edukim Gjuhësor

 3. Shkencat Sociale – Komunikim

Revista LCPJ (Linguistic and Communicative Performance Journal) ka pasur një jehonë të shpejtë dhe të gjerë në kryemedian kombëtare Shqiptare: televizionet Top Channel TV (http://lcpj.pro/?fq=video) dhe TVSH (http://lcpj.pro/?fq=videotvsh), gazetat GAZETA SHQIPTARE  and KORRIERI, artikujt e të cilave mund të shikohen tek: http://www.balkanweb.com/gazetav5/artikull.php?id=57868 dhe http://www.shqiperia.com/kat/m/shfaqart/aid/6575.html.

Për të mësuar më tepër për ndikimin që LCPJ ka pasur tek akademikët profesionistë, shih ''Shkresëdëshmitë'' tek menuja kryesore (http://lcpj.pro/?fq=brenda&gj=gj1&kid=4), që përmban opinione të bazuara në përfundime profesionale.

Shuajeni kureshtjen duke i lexuar!


Lingvosoft free online dictionary
Lingvosoft online dictionary
From language:
To language:
Word:

online electronic dictionaries

English Hungarian Dictionary
English Indonesian Dictionary

New Publications

Advertisements