Genamics JournalSeek
Institute for Information Resources

TWO IN ONE

LCPJ Publishing

1. LCPJ Publishing ofron publikimin e letrsis artistike, shkencore dhe krijimeve t tjera artistike. Prodhimet cilsore prmes printimit me laster (teknologjia e fundit) dhe kontrats s t drejts s autorit pr veprn krijuese t miratuar nga Zyra Shqiptare pr t Drejtat e Autorit n Ministrin e Kulturs prbjn zbatimin praktik t qllimeve tona... Me shume »

Revista LCPJ

2. Linguistic and Communicative Performance Journal (ISSN 2073-5138, PRINT; ISSN 2077-0812, ONLINE) mir�pret artikuj me tem� t� ngusht� dhe me tema t� gjera t� lidhura ngusht� nj�ra me tjetr�n, q� kontribuojn� p�r nj� performanc� t� sh�ndetshme cil�sore n� t� folur�n e gjuh�s, t� shkruarin e gjuh�s, m�simdh�nien e gjuh�s, m�simnx�nien e gjuh�s, dhe

...
Me shume »

EU Ambassador, Ettore Sequi, and LCPJ on the EDL

»Click the photo to see more

First interview about the LCPJ on TV

»Click the photo to see more

LCPJ on Translation Day

»Click the photo to see more

Feedback

»Komente

»Statistika

 

Lingvosoft free online dictionary
Lingvosoft online dictionary
From language:
To language:
Word:

online electronic dictionaries

English Hungarian Dictionary
English Indonesian Dictionary

New Publications

Advertisements