Thirrje për botim në LCPJ Publishing

0 Komente

Revista LCPJ mirëpret dorëshkrime për t'u bërë artikuj bazuar në pikat e mëposhtme:

 1. Temat Kyçe
  Authors are free to elaborate a topic focusing mainly on one of the following fields: Linguistics ? Applied Linguistics; Education ? Language and Literature Education; Social Sciences ? Communication, Psychology, Interculturality; and Innovation ? Radical/Incremental/Disruptive Linguistic Innovation.
 2. Çështje të dorëzimit
  Abstraktet duhet të jenë me jo më pak se 100 dhe jo më shumë se 200 fjalë në gjuhën Angleze për konsideratë të menjëhershme dhe pastaj ato duhet të dërgohen përmes imeilit në adresën editor@lcpj.pro ose/dhe skola@hotmail.com. Udhëzimet për autorët duhet të ndiqen siç përshkruhet në linkun https://old.lcpj.pro/?fq=brenda&gj=gj2&kid=17. Dorëshkrimet e dorëzuara nuk duhet kenë qenë të botuara më parë, ose të jenë në shqyrtim për botim diku tjetër, sa kohë që ndodhet për vlersim për këtë revistë. editor@lcpj.pro or/and skola@hotmail.com. Author guidelines must be followed as described at the link: https://old.lcpj.pro/?fq=brenda&gj=gj2&kid=17 Submitted manuscripts must not have been previously published, nor should they be under consideration for publication elsewhere, while under review for this journal.
 3. Datat Kyçe të Dorëzimit
  November 08, 2024 ? Abstract Submission Endline.
  November 18, 2024 ? Endline for full paper submission by those authors whose abstracts are considered for further review.

Çmimet për Shqyrtimin e Dorëshkrimeve dhe Botimin e Artikujve në LCPJ

Dorëzimi i abstraktit për të pranuar dorëshkrimin për vlerësim është pa pagesë

Dorëzimi i dorëshkrimit për t'u vlerësuar për artikull kushton $10

Botimi i artikullit me 1000 - 3000 fjalë kushton $100

Botimi i artikullit me 3000 - 6000 fjalë kushton $130

Botimi i artikullit me 6000 - 8000 fjalë kushton $170

Kategoritë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s?do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *